VALYOUX favicon

© Valyoux 2019

Kim Nortier

Binnen Valyoux voert Kim een verscheidenheid aan taken uit. Als professionele spin in het web is haar doel het ontzorgen van de cliënten en partners. Daarnaast verzorgt zij o.a. het cashflow management voor onze cliënten en ondersteunt bij de implementatie van financiële planningen. Verder heeft Kim de verantwoordelijkheid voor de compliance van de klant dossiers.

 

Kim heeft Management Economie en Recht gestudeerd aan de HEAO in Breda. Na haar opleiding is zij gaan werken bij ING Bank. Binnen de bank heeft Kim diverse functies bekleed zowel binnen de particuliere als zakelijke sector; de laatste jaren was zij werkzaam als intern accountmanager Private Banking.

 

Met de overstap naar Valyoux neemt Kim de energie die zij krijgt van het tijdig en goed regelen van zaken, het aanbrengen van overzicht en structuur en het ontzorgen en begeleiden van cliënten en partners mee.

 

Kim woont in Breda met haar man, twee kinderen en hond. Ze houdt van wandelen in het bos, etentjes met familie en vrienden en samen herinneringen maken.

 

Telefoon +31 6 436 902 99
Email kim.nortier@valyoux.com
Linkedin