VALYOUX favicon

© Valyoux 2019

Manon Tummers
VALYOUX richt zich op vermogensstructurering en financiële planning & begeleiding voor vermogende particulieren, families, (oud) ondernemers en stichtingen. Daarnaast verzorgt VALYOUX het business management voor (internationale) artiesten.
family office, vermogensstructurering, financiële planning, financiële begeleiding, vermogende particulieren, vermogende families, artiesten business management
725
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-725,bridge-core-3.0.4,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.0,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
VALYOUX Manon Tummers

Manon Tummers

Manon voert binnen Valyoux een verscheidenheid aan taken uit. Zo verzorgt zij het cash flow management voor onze cliënten en ondersteunt bij de implementatie van financiële planningen. Daarnaast vervult zij een grote rol bij de asset monitoring en alle processen die leiden tot een vermogensrapportage.

 

Na haar opleiding tot management assistente in Amerika begon Manon een carrière in de financiële sector. Vele jaren was zij als intern accountmanager Private Banking werkzaam. Naarmate het ‘verkopen’ belangrijker werd dan de klant, ging het roer om. Met de overstap naar Valyoux draait het voor Manon weer om de klant en diens ondersteuning, begeleiding en ontzorging!

 

Manon woont samen met haar partner in Breda en is in haar vrije tijd  vaak te vinden op het water (zeilen) of in de keuken (koken). Welke activiteit het ook is, familie en vrienden zijn daarbij altijd welkom.

 

Telefoon +31 (0)6 21 58 88 64
Email manon.tummers@valyoux.com
Linkedin