VALYOUX favicon

© Valyoux 2018

Alexander van Spaendonck

Alexander van Spaendonck (1970) studeerde Fiscaal Recht in Leiden. Na zijn studie was hij acht jaar werkzaam als belastingadviseur voor PricewaterhouseCoopers binnen de praktijkgroep voor vermogende families en ondernemers. Aansluitend trad hij aan als directeur van een familiebedrijf nabij Eindhoven. Daarna werkte hij tot 2008 voor ABN AMRO Mees Pierson.

 

Norbert Draijer

Norbert Draijer (1966) studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg en voltooide de opleiding tot financieel planner. Daarna was hij Financial Consultant bij Merrill Lynch en F. van Lanschot Bankiers N.V. waar hij directeur-grootaandeelhouders en vermogende families adviseerde. Eerder in zijn carrière werkte hij als Treasury Consultant.

 

VALYOUX Norbert Draijer
VALYOUX Desiree Munnichs

Desirée Munnichs

Desirée (1967) studeerde Bedrijfskunde aan de Universiteit van Tilburg en voltooide de opleiding tot financieel planner. Bij ING heeft zij een indrukwekkende carrière doorlopen en werkte onder andere 11 jaar in het buitenland (Mexico en Spanje) waar zij gefocust was op de grote multinationals en Nederlandse bedrijven.

 

Manon Tummers

Manon Tummers (1967) werkt sinds maart 2015 bij Valyoux in ‘s-Hertogenbosch. Ze begon haar carrière als cliënt adviseur Particulieren bij ABNAMRO Bank N.V.. In 2002 maakte zij de switch naar Staalbankiers N.V. en was daar werkzaam als intern accountmanager Private Banking.

 

VALYOUX Manon Tummers