VALYOUX favicon

© Valyoux 2019

Alexander van Spaendonck Valyoux

Alexander van Spaendonck

Als partner van Valyoux speelt Alexander voor onze klanten een centrale rol bij het organiseren en aansturen van hun totale vermogen. Zijn uitdaging; het realiseren van de juiste balans tussen een goed rendement bij zijn klanten en de fiscaal-juridische structuur. Zijn klanten wonen zowel binnen als buiten Nederland.

 

Norbert Draijer

Als partner van Valyoux houdt Norbert zich bezig met integrale vermogensbegeleiding, is hij het aanspreekpunt voor de Strategische Asset Allocatie en begeleidt hij de ontwikkeling en implementatie van beleggingsstrategieën. Norbert’s motivatie komt van Einstein’s quote “ Try not to become a man of success, but rather try to become a man of Valyoux (value)” door het realiseren van de behoeften en doelstellingen van zijn klanten.

 

VALYOUX Norbert Draijer
VALYOUX Desiree Munnichs

Desirée Munnichs

Desirée (1967) heeft zich in 2017 als partner aangesloten bij Valyoux. Haar aandacht gaat vooral uit naar het ‘ontzorgen’ van relaties door een pro-actieve advisering en begeleiding bij het realiseren van hun wensen en doelstellingen.

 

Johan Vissers

Johan is sinds 2019 partner bij Valyoux. Hij adviseert en helpt zijn klanten om de juiste koers te houden met hun vermogen. Gericht op de persoonlijke wensen en doelen van zijn klanten heeft hij samen met hen de regie over het totale vermogen en is hij hun persoonlijke en onafhankelijke vertrouwenspersoon.

 

Johan Vissers Valyoux
VALYOUX Manon Tummers

Manon Tummers

Manon voert binnen Valyoux een verscheidenheid aan taken uit. Zo verzorgt zij het cash flow management voor onze cliënten en ondersteunt bij de implementatie van financiële planningen. Daarnaast vervult zij een grote rol bij de asset monitoring en alle processen die leiden tot een vermogensrapportage.